Vásárlási információk

I. Irodánkról

A Skifun World online iroda, az ügyintézés gyors, a vásárlás menete egyszerű. Nem kell irodahelységbe fáradnia, a szállás foglalásával kapcsolatos minden intéznivaló interneten keresztül, ill. telefonon történik. Munkatársunk hétköznap (hétfő-péntek) 10-18 óra között fogadja a hívásokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. Otthonából kényelmesen intézheti a szállás foglalását és tervezheti meg utazását!

II.  Szállás árak

A szállás ajánlatokat folyamatosan bővítjük. A szállások űrlapján minden információt és árat megtalálnak a szállásról, az árak az ártáblázatban Euroban és Forintban vannak feltüntetve. A fix árak Euroban vannak megadva, ehhez rendeljük hozzá a forintos árat. 

II.b. Síbérlet árak

A lifttársaság hivatalos síbérlet árait tüntetjük fel oldalunkon és megjelöljük a síbérlet kedvezmény mértékét.

III.a. - Megrendelés-síbérlet

A weboldalon keresztül, vagy e-mailen elküldheti síbérlet megrendelését irodánk felé. A megrendelt síbérletekről számát küldünk, melynek a kiegyenlítése után küldjük a síbérlet vouchert, melyet a liftpénztárnál cserélnek síbérletre.

III.b. - Megrendelés - szállás

 Az adott szállás űrlapján az ajánlatkérésre kattintva elküldheti ajánlatkérését irodánk felé. Az ajánlatkérés elküldésétől számítva 24-48 órán belül munkatársunk a megadott elérhetőségeken jelentkezik a szabad helyeket illetően. Ajánlatkérését az info@utazgass.com e-mail címre is elküldheti. Az ajánlatkérés nem jár kötelezettségekkel. Ha az ajánlat megnyerte tetszését, és szeretné lefoglalni az adott szállást, az info@utazgass.com e-mail címre kell elküldenie megrendelését irodánk felé. A megrendelést követően irodánk visszaigazolást és számlát küld. A foglalás akkor válik véglegessé, ha a szállás előlege (40%) irodánkhoz megérkezett. Indulás előtt 30 nappal kell fizetni irodánk felé a részvételi díj teljes összegét. Irodánk felé aláírva vissza kell küldeni az általunk küldött jelentkezési lapot.

IV. Fizetés

A megrendelt szállások és síbérletek ellenértékét Euroban és Forintban lehet kiegyenlíteni. A megrendeléskor kérjük megadni a fizetendő összeg pénznemét. A szállások esetében megrendeléskor 40% előleget kell fizetni, indulás előtt 30 nappal kell kiegyenlíteni a teljes részvételi díj összegét. Munkatársunk időben eljuttatja Önökhöz a szükséges dokumentumokat!A síbérletek esetében a teljes díjat számlázzuk.

Forintos fizetés esetén banki átutalással, ill. a Magyarországi Volksbank Zrt. bankfiókjában történő készpénzes befizetéssel lehet a szállás ellenértékét kiegyenlíteni.

Forintos fizetés esetén, kérjük az átutalást a következő bankszámlaszámra teljesíteni:

Bank: Magyarországi Volksbank Zrt.
Bankszámlaszám: 14100127-18520549-01000005
Külföldről történő utalás esetén: HU 02-14100127-18520549-01000005
Swift: MAVOHUHB

A befizetés alkalmával a közlemény rovatban a számla sorszámát kérjük feltüntetni!

Euroban történő fizetés esetén, a szállás díjának kifizetése a Magyarországi Volksbank Zrt. bankfiókjaiban történik. A befizetés helyszínéül szolgáló bankfiókok listáját megtekintheti itt: bankfiókok

Bankszámlaszám: HU 28-14100127-18520548-01000006
SWIFT: MAVOHUHB

Devizaszámlánkra történő átutalás esetén 8 Euro kezelési költséget számolunk fel.

A befizetés alkalmával a közlemény rovatba a megrendelő nevét kérjük feltüntetni

V. Fotók- szállások

A szállásoknál feltüntetett fényképek mintául szolgálnak. A lefoglalt szoba nem minden esetben ugyanaz, mint ami a fényképen látható.

VI. Lemondás, visszafizetés

Lemondás esetén az Általános Szerződéses Feltételek érvényesek.